Kineziológia, hogy kinyit az energetikai blokádokat

Kineziológia egy professzionális technika, amelynek célja, hogy újra egyensúlyba hozni a fizikai, mind a pszichés állapot az egyén segítségével izmos vizsgálatok, korrekciós eszközök. Az Egyesült Államokban született, ez a gyakorlat még nem ismert Franciaországban része a technikák, a személyes fejlődés. Eredete, elvek, alkalmazások … Zoom a kineziológia.

Egy kis történelem…EGY KIS TÖRTÉNELEM...

Volt 1964-ben, hogy George Goodheart, egy Amerikai csontkovács, az állam, az volt az első, hogy fejlesszék a fogalmak kineziológia által alapozva, hogy a megközelítés a különböző izom vizsgálatok által kifejlesztett neurológusok, hogy létrehozzák a diagnózis keretében motoros zavarok. Az értékelés az erő csökkenhet a végtagok az emberi test lenne a kiindulási pont a kutatás.

Abból az elvből kiindulva, hogy az izomtónus, a mondom a működését, az emberi test, Dr. Goodheart képzeli, különböző technikákat kipróbálni az izmok kiemeli azokat, amelyek kapcsolódnak a híres meridiánok, amelyek lehetővé teszik, hogy kering az energia áramlik. A munka kifejlesztett módszerek korrekciók alkalmazása különböző területeken: izmos, ligamentous, táplálék, az érzelmi, …

Mi az a Kineziológia?

A kineziológia, az egészségügyi problémák, hogy az egyén találkozás közvetlen hatást gyakorolnak a vagy az izmai. Így a felismerés, majd a korrekció egy vagy több izom gyengesége miatt lehetséges, hogy visszaállítani állam a belső egyensúly. Ennek érdekében a kinesiologist van egy sor izom tesztet, ami lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározzuk a különböző források, amelyek akadályozzák az izmos energiák megállapítása értékelések a neuromuszkuláris funkció a beteg.

Létrehozása óta, kineziológia nagymértékben fejlődött, gyakorolj gazdagodott több manuális technikák célja egyensúlyhiány korrigálása. Ez a sokszínűség jött a különböző iskolák, a legismertebb, amely a Touch for Health, a pszicho-emocionális kineziológia vagy a kineziológia a sportolók.

Miért forduljon kinesiologist?MIÉRT FORDULJON KINESIOLOGIST?

Bár a szakmai gyakorlat nem ismeri fel az orvosi közösség, úgy tűnik, ez egy érdekes alternatívája a klasszikus orvostudomány. A választás a kinesiologist ezért különösen fontos. Valóban, a kineziológia kifejezés összehozza a két fő típusú gyakorlat: alkalmazott kineziológia, mind a nem-terápiás kineziológia. Az első kizárólag egészségügyi szakembereknek, akik szeretnék kiterjeszteni a különböző cselekvési míg a második nyitott minden olyan előzetes minősítés.

Ez a második kategória, hogy az ember megtalálja a sodródik, amelyek közül egyet kell, hogy legyen óvatos. Azonban egy jó kinesiologist valószínű, hogy képes lesz arra, hogy beavatkozzon a különböző betegségek vagy rendellenességek fakadó egyenlőtlenség: pajzsmirigy betegségek , táplálkozási hiányosságok, allergia , érzelmi stressz …

Mi történik a kezelés alatt ?MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS ALATT ?

Minden kineziológia ülés kezdődik egy alapos interjú között a kinesiologist a beteg. Ez a lépés elengedhetetlen kialakítása a cél. A végén ez a kihallgatás, az orvos azzal kezdődik, hogy végző izom vizsgálatok felismerni a különböző izom egyensúlytalanságok, amelyek akadályozzák az energia áramlását, ami, sőt, az érzéseit, a beteg-lét, vagy akár betegségek.

A kart teszt a legjobb ismert, az elvégzett vizsgálatok egy munkamenet során a kineziológia. Ez magában foglalja, hogy nyomást gyakoroljon a karját. Ha ellenáll, ez azt jelenti, hogy a testület egyetért az energetikai rendszer az egyén. Másrészt, így kiderül, hogy egy kis nézeteltérés, vagy egy energia elakadása, amely a kinesiologist kell beavatkozni útján korrekciós eszközök. A hatékonyságát a korrekció, akkor ellenőrizni. Ha az izom már nem enged nyomás, a blokkolás feloldása, valamint a kezelő kapcsolók, hogy egy izom. Tart között 1 3 alkalom, 30 perc kell bánni egy kis probléma, 8-tól 10 egy mélyebb egyensúly.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *