Fogyókúrás Tippek, Hogy A Tudomány Tudja, Hogy Munka

Fogyókúrás Tippek, Hogy A Tudomány Tudja, Hogy MunkaNéhány fogyás cikkek mostanában kezdenek egy kicsit dilis. Új tudományos vizsgálatok fényt, hogy anyagcsere működik csodálatos, értékes, saját jogon, de amikor megállapítások kap átalakult a mágikus új “tippek” a fogyás, hogy valami nincs rendben. Néhány újabb darab a rangos folyóiratokban, amelyek arra törekedett, hogy eloszlassa a tévhiteket a fogyás, illetve az egyes diéták magukat, azt sugallják, hogy az orvosi közösség is fáradt a hype, a megalapozatlan feltételezéseket, hogy átjárja a nyilvános vita.

Amikor jön le, hogy a dolgok tudjuk, hogy igaz legyen a fogyás, viszonylag egyszerű, főleg pár bakesalebetty.com. Ők is nagyon hatásos, ha ténylegesen végzett. Szóval, a kutatók, akik tanulmányozták ezeket évtizedek óta, itt elég sok mindent tudunk arról, hogy a fogyás, ma szűkítették le, hogy hat pont arról, hogy a szervezet valójában nyer, veszít, valamint fenntartja a tömeg.

Fogyókúra üti gyakorlása

Sokat hallunk, hogy egy kis mozgás a legfontosabb, hogy a fogyás – amit a lépcsőt a lift helyett különbség, például. De valójában ez sokkal hatékonyabb, ha kalória, – mondja Klein Sámuel, MD, a Washingtoni Egyetem School of Medicine. “Csökken az élelmiszer-bevitelt, ez sokkal hatékonyabb, mint a fizikai aktivitás növelése elérni a fogyás. Ha azt szeretné elérni, hogy 300 kcal energia hiány lehet futni a parkban, 3 mérföldre, vagy nem enni, 2 dkg burgonya chips.” Ez ilyen egyszerű. Néhány tanulmány támasztja alá ez a kettősség, besüppedt a gyakorlat ellen, diéta, valamint a megállapítás, hogy a résztvevők általában többet fogyni által fogyókúra egyedül, mint a gyakorlat egyedül. Persze, a kettő együtt még jobb lenne.

A probléma az, hogy amikor támaszkodni, gyakorlása egyedül, gyakran sül el, egy pár oka. Ez részben azért, mert a testmozgás hatása az éhség, étvágy hormonok, amely úgy érzi, észrevehetően éhesebb edzés után. “Ha séta előtt, egy órát, égési 400 kcal,” – mondja Klein, a “majd egy sört, meg egy szelet pizzát utána, mert a gyakorlat azt éreztette veled, éhes, akkor enni több kalóriát, mint amennyit kell égetni.” Lehet, hogy nem mindig sört, pizzát, de az emberek hajlamosak természetesen kompenzálja a kalória ők fordítsuk.

A testmozgás segíthet javítani a “broken” – anyagcsere, különösen a karbantartás során

A TESTMOZGÁS SEGÍTHET JAVÍTANI A "BROKEN" - ANYAGCSERE, KÜLÖNÖSEN A KARBANTARTÁS SORÁN“Az emberek használják, hogy jöjjön be az orvosi rendelő, Az anyagcsere törött!'” azt mondja James Hill, PhD, a University of Colorado. “Soha nem volt semmilyen bizonyíték arra, hogy valójában, egészen a közelmúltig. Tévedtünk – volt!” Míg a gyakorlat nem lehet olyan fontos mérlegelni, veszteség, mint a kalória korlátozás, mint a Hill-azt mondja, fontos, más módon: Úgy kezdődik, hogy a javítás törött anyagcsere.

“Sok mi tudjuk, hogy ezen a területen jön a NASA, az ágynyugalom tanulmányok” – mondja. “Pár napon belül nem tevékenység, az anyagcsere válik, rugalmatlan. Hogy induljon újra ez kezd megváltozni.” Az anyagcsere lehet, hogy nem megyek vissza a “normális” (erről bővebben alább), de a bizonyítékok azt mutatják, hogy valóban vedd fel újra, nagy részben át mozog a tested minden nap.

Ez egy nagy része miért gyakorlat kritikus a fenntartó fázisban, amely jól ismert, hogy nehezebb, mint a fogyás fázis. Lényegében nyerünk egy kis mozgásteret, mondja Michael Jensen, MD, a Mayo Klinika. “A testmozgás nagyon, nagyon fontos a fenntartása lefogyott, akik fizikailag nem aktív valószínűbb, hogy hízni. Úgy gondoljuk, részben azért, mert az extra kalória égett a fizikai aktivitás, van egy kicsit több rugalmasságot az élelmiszer-bevitelt, tehát nem annyira támaszkodva barázdált változások az étkezési szokások; ez teszi elviselhetőbbé.”

Vagy, hogy keményebben dolgozik, mint a többi ember – talán örökre

Bár a testmozgás segíthet a helyes anyagcsere, ami már kikészült sokáig, a szörnyű valóság az, hogy lehet, hogy nem megyek vissza, hogy mi volt azelőtt, hogy meghíztál. Szóval, ha már túlsúlyos, vagy elhízott, valamint a fogyásban, azt állítva, hogy a veszteség azt jelenti, hogy valószínűleg lesz, hogy keményebben dolgozik, mint a többi ember, talán jó. “Az a szomorú” – mondta Hill, “hogy ha már túlsúlyos, vagy meg nem halad egy ideig eltart egy kis gyakorlat fenntartása érdekében. Nem jön vissza a normális kerékvágásba.” Nem elég a valósággal szembenézni, de jön markolatok a fontos, azt mondja, hogy nem lesz csalódott, ha rájössz, hogy van, hogy több munkát, több mint a hosszú távú, mint a barátom, aki soha nem volt túlsúlyos.

Épület izom segít a test éget egy pár több kalóriát éget el a nap folyamán, de az is valószínű, hogy keményebben dolgozik, az aerob, hosszú távon. “Ez nem fair, de ez van” – tette hozzá Hill. “Ha egyszer megérted, bár tudod, hogy ez jobb. Mert lehet dolgozni.”

Nincs varázslatos kombinációja élelmiszerek

Gyakran gondoljuk, hogy ha meg tudjuk felfedezni, hogy a “jobb” kombináció az élelmiszerek, majd varázsütésre lefogy, vagy fenntartani, amit elvesztettünk. Alacsony zsírtartalmú diéták, alacsony szénhidráttartalmú étrend, alacsony glikémiás diéta, Paleolit táplálkozás, sok ismétléseket ezeket. Jensen rámutat arra, hogy valójában nem úgy tűnik, hogy bármilyen “jó” diéta, nem úgy tűnik, hogy semmilyen bizonyíték arra, hogy egy adott diéta működik jobban egyedi anyagcsere. “A nagy mítosz ki,” mondja, “van egy varázslatos kombinációja élelmiszerek – fehérje, vegetáriánus, mi – hogy lesz egyedi, mert az egyedi interakció az anyagcserét. Tudjuk nagyjából, hogy semmilyen diéta nem segít a fogyásban, ha követi. Nincs mágikus diéta. Az igazság az, hogy MINDEN Diéta működik, ha követi őket.”

Egy kalória AZ kalória!

EGY KALÓRIA AZ KALÓRIA!Valamint az energia-egyensúly, a kalóriák számát, ami számít. Fogyás a Süti Diéta bizonyítja, hogy ez az elv: a Múlt évben, Mark Haub a Kansas Állami Egyetem elveszett 27 kiló eszem a hamburgerhez. Ez pedig elég jó bizonyíték arra, hogy a fogalmat, azt mondja, a Yale Egyetem David Katz, MD, aki terjedelemben írt a hiábavalóságát, hogy a “kalória kalória?” vita.

Ez minden bizonnyal igaz – legalábbis elméletben, néha a gyakorlatban is – mind a kalória egyenlő. “Abból a szempontból, testsúly,” hozzáteszi, Marion Nestlé, PhD, a NYU “egy kalória az kalória nem számít, hogy mi jön. Lehet hízni túl sokat eszik egészséges ételeket, valamint egészségtelen. Abból a szempontból, egészségügyi, jobb is, hogy edd meg a zöldséget…. Ez sokkal könnyebb, hogy sokat eszik kalória a junk food, mint az egészséges ételek. De meg lehet csinálni.”

De a forrás, a kalória nyilván számít, egyéb okok miatt. Az egyik azt mondja Katz, hogy “a minőség a kalória jelentős mértékben meghatározza a mennyiség mi lenyelik “valós” körülmények között.” Először is, senki nem overeats zöldségeket, gyakorlati szinten, ez nem kérdés. “De hol a kalóriát származik, nem mindegy, hogy azok befolyásolják a jóllakottság,” tette hozzá, s ez részben pszichológiai, részben pedig a biológia. Tény, hogy az élelmiszer-ágazat faragott ki egy teljesen új terület, az élelmiszer-tudomány, hogy tanulmányozza a “boldogság”, amelyben az ételek létre, hogy növeli az az összeg, ahhoz, hogy úgy érzi, jóllaktak, aztán teljes. Egyrészt azt mondja Katz, “a boldogság lényege a tudomány azt mondja, hogy az élelmiszer-ipari folyamat élelmiszerek növeli a kalória kell ahhoz, hogy elérje az örömöt. Megvan a kölcsönös munkáját, beleértve a Harvardi tanulmány a ONQI, mutatja, hogy több tápláló’ azt jelenti, többek között, a lehetőséget, hogy töltse fel a kevesebb kalória.”

Igaz, hogy több fájltípus megnyitásához élelmiszerek eszel lehet, idővel befolyásolja az anyagcsere-profil, szóval lehet, hogy az is számít, hogy így van, de amikor forr le, ragasztás bármely csökkentett kalóriatartalmú étrend megteremti az energia hiány szükséges, hogy lefogy. Szóval a lényeg az, hogy nem kérdés, mi az a kalória, hanem megérteni, hogy mi kell a “kereskedelem” az élelmiszerek, mondta Katz – csere a nagyon sűrű, kalória-csomagolt élelmiszerek élelmiszerek, amelyek kevesebb kalóriatartalmú, illetve több táplálkozási sűrű: ezek azok, amelyek nagyobbak, kevesebb energiával gazdag, több vagy magasabb minőségű fehérje, vagy alacsonyabb a glikémiás index, több szálas.

Minden az agyban

Ahogy kollégáim arról számoltak be (itt meg itt), amikor jön le, hogy nem a test vagy az anyagcserét, ami tulajdonképpen létrehozása túlsúly vagy elhízás – az agy. Mindannyian tudjuk, ösztönösen, hogy szegény döntések mi az, hogy ha hízik, s jobb is, ha vannak elveszti. A probléma az, hogy az idő múlásával, a rossz döntések vezetnek jelentős változás, hogy az agy szabályozza–, elképesztően, reagál – az éhség, jóllakottság folyamatok. Év bármely fajta viselkedés minta megállapítani idegi pályák, túlevés sem kivétel ez alól.

A jó hír az, hogy egyre több bizonyíték van arra, hogy az agy nagy része, a “fix” magát, ha új viselkedési mintákat jelennek meg (azaz kalória korlátozás, egészséges élelmiszer-választás, gyakorlat). Bár lehet, hogy bizonyos fokú “kár”, hogy az agy, különösen, hogy az éhség, jóllakottság hormonok funkció, megfelelő magát, hogy egy nagy fokú az idő múlásával. A kulcs az, hogy a folyamat időt igényel, mint bármely más viselkedés változás, végső soron a gyakorlatban. “Meg akarjuk változtatni viselkedését” – mondta Hill. “Bárki, aki azt mondja, hogy ez lesz az a 12 hét, hogy hamis. Próbáljuk megjavítani az agy. Neurobiológiai rengeteget mesélt arról, mi folyik a súlygyarapodás, fogyás. Ez hosszú időt vesz igénybe, hogy dolgozzon ki új szokások, rituálék, rutinok. Ez a hónapokat, éveket. De ez fog történni.”

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *