A stressz leküzdése akupunktúrás

Mindannyiunknak szembe kell néznünk a stressz. Ha nekünk sikerül kezelni ezt az állam túl sok nehézség nélkül, mások, ellenkezőleg, túlterheltek. Hogy sikerül megtanulni ezt a fajta gyötrelmes érzelem, akupunktúra az olyan terápiás alternatíva, amely megérdemli, hogy megpróbáltam. Fegyelem származik, hagyományos Kínai orvoslás, ez a technika kezeli mind a fizikai, mind a mentális érzelmeit.

A stressz, a mi ez?A STRESSZ, A MI EZ?

Hozzá vagyunk szokva, hogy beszél a stressz jogosult gyorsan, hogy mi szakemberek hívás általános alkalmazkodási tünetegyüttes. Feltalálta Hans Selye, egy Osztrák orvos, ez a koncepció a stressz, hasonlóan ahhoz, ahogyan az emberi szervezet alkalmazkodik egy erős stimulációt a környezet.

A modern társadalom, a helyzetek valószínű, hogy létrehoz ilyen típusú megnyilvánulások sok: szakmai tevékenység, családi élete, iskolái, a válás, De fontos tudni, hogy a nagyobb, valamint az ismétlődő stressz közvetlenül befolyásolják az egyén egészségi állapota, Amely szembe vele hosszú távon. Ennek következménye, hogy az alvászavar, pánik roham, fejfájás, ingerlékenység, emésztési problémák, vagy megmagyarázhatatlan fáradtság .

Akupunktúra, stressz

Bár az akupunktúra nőtte ki magát a mi nyugati társadalom, mint hatékony terápia ellen különböző betegségek, kevésbé ismert, másrészt, hogy ez az ősi technika is kezeli, pszichés zavarok. E szerint a Kínai módszer, a stressz teremt elzáródás, hogy megváltoztassa az energia áramlását a szervezetben.

Ezért azt javasolja, hogy a visszaállítás egyfajta egyensúlyi által úgy, hogy közvetlenül ezeken a problémás csomópontok. Az akupunktúrás használ finom tűk, hogy ő implantátumok finoman a különböző pontok kifejezetten alapján kell meghatározni a beteg a klinikai tünetek, hogy ő leírja. Így serkenti, a pontok az akupunktúra szívességet a felszabadulás energikus, valamint a helyreállítás, a harmónia, a testi, mind a mentális.

Mi történik a kezelés alatt ?MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS ALATT ?

Után egy alapos interjú a beteget, az akupunktúrás fog törekedni, hogy érzékeli a különböző energia egyensúlytalanság kedvelt napi stressz. Ennek érdekében az orvos végzi a részletes klinikai vizsgálat. Ez az átfogó értékelés elengedhetetlen feltétele, hogy lehetővé teszi, hogy helyezze a tűt helyesen annak érdekében, hogy meggyőző eredményeket. Az akupunktúra, bizonyára ismert, hogy a pontokat, amelyekben a tűk kerülnek található a 12 meridiánok, hogy a gróf az emberi test, a hagyományos Kínai orvoslás .

Ezek a vonalak az erő, ami kering az energia. A beállítás után a helyszín, a gyakorló helyek steril tű, körülbelül 20 perc. Előfordul, hogy miután a munkamenet, a beteg úgy érzi, nagy fáradtság, bizonyíték arra, hogy az energia már erősen mozgósított. Az ülések száma, amellyel gyógyítani attól függ, hogy a természet a stressz, egyes. A több lehorgonyzott a helyzet, annál tovább fog élni.

A másik tanítvány, a hagyományos Kínai orvoslásA MÁSIK TANÍTVÁNY, A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS

Bár az akupunktúra nagyon hatékony a harci stressz, nem ez az egyetlen ága a Kínai orvoslás hogy a törvény ellen, ez a szindróma. Valóban, ez az ősi terápiás gyakorlat alapján négy más tudományágak, gyógyszerkönyv, masszázs, táplálkozástudomány, valamint a testmozgás, ami szintén enyhíti a depressziós emberek.

Így, a Qi Gong – Kínai torna -, kombinálva az akupunktúra, a kiegészítő életenergia, míg masszázs magukat jobb, alkalmas arra, hogy megoldja izmos feszültség okozta stressz. Az étel is egy fontos fővárosban. Valóban nem tanácsos fogyasztani az azonos termékek esetén az álmatlanság esetén, fejfájás vagy ingerlékenység, például.

Published by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *